Kruispunt Burgemeester Keijzerweg – Westkil tijdelijk afgesloten

08 oktober 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT -Van vrijdagavond 28 oktober 2011 22.00 uur tot en met zaterdag 29 oktober circa 18.00 uur is het kruispunt Burgemeester Keijzerweg – Westkil afgesloten. De afsluiting is noodzakelijk om het beschadigde asfalt te herstellen en de weg te voorzien van nieuwe asfaltlagen. Om de overlast zoveel mogelijk te beperke n is er voor gekozen om het kruispunt voor één dag in zijn geheel af te sluiten.

Verkeer van en naar de wijk Oostpolder wordt met behulp van borden omgeleid via de Andoornlaan. Ook op de N3 en A15 worden de omleidingen aangekondigd.

De wijk Oostpolder is tijdens de werkzaamheden als volgt te bereiken:

• Via de Platanenlaan – Eikenlaan – Beukenlaan – Andoornlaan
De Ketelweg is tijdens de werkzaamheden als volgt te bereiken:
• Via de N3 en A15 afrit 24 - Ouverture en Baanhoek
• Vanuit Sliedrecht via de Ouverture en de Baanhoek

Fietsverkeer ondervindt weinig tot geen hinder van de afsluiting en wordt ter plaatse omgeleid.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.