Drie mannen aangehouden na ruzie

01 oktober 2011

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 30 september zijn drie personen aangehouden na een verkeersruzie. De drie reden in twee auto’s en kwamen met elkaar in conflict op de Baanhoek.

Daarop zijn zij achter elkaar aangereden en kwam het weer tot een confrontatie aan de Ketelweg. De bestuurders zouden op elkaar zijn ingereden en ook zouden over en weer klappen zijn uitgedeeld en vernielingen zijn gepleegd aan de auto’s.

Daarop zijn de twee 22-jarige mannen uit Dordrecht en Papendrecht en de 35-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Ze zijn alle drie in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.