De Marktmeester’ bereikt hoogste punt

04 februari 2011

PAPENDRECHT - Het hoogste punt van het project De Marktmeester is bereikt. Deze mijlpaal werd donderdag 3 februari feestelijk gevierd. Het in totaal acht verdiepingen tellende woongebouw op de hoek van de Markt/Veerpromenade bestaat uit een winkellaag plus 37 appartementen. Wethouder Richard Korteland (portefeuillehouder centrum) ziet met belangstelling de voltooiing van dit markante bouwwerk tegemoet. ‘Samen met de appartemententoren van De Meent vormt ‘De Marktmeester’ de toegangspoort tot het hernieuwde centrum van Papendrecht, zo is te lezen in het Masterplan Centrum. Als je vanaf de Veerweg komt aanrijden, zie je nu heel goed wat de stedenbouwkundige bedoeld heeft met die aanduiding. Op de begane grond komen commerciele ruimten als winkels en horeca. In mijn ogen weer een verrijking van het Papendrechtse centrum.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.