Tweede woontoren Meent in de verkoop

27 juni 2009

PAPENDRECHT - Op de locatie van de voormalige Super de Boer aan de Veerweg/Markt wordt er eind 2009 een flinke woontoren gebouwd, genaamd De Marktmeester. In de plannen komen 37 appartementen en de onderste laag van het gebouw is bestemd voor 1 of meerdere winkels.

Op vrijdag 3 juli 2009 van 16.00 tot 20.00 uur vindt de start van de verkoop plaats op de bouwlocatie.

De herontwikkeling van de bestaande winkelruimte met bovenliggende appartementen aan de noordrand van het marktplein is onderdeel van de planvorming voor het totale marktplein. De nieuwbouw van het nieuwe appartementengebouw  vormt een onderdeel van deze herontwikkeling. De appartementen vormen een apart deel, los van de onderliggende winkels en de te renoveren bestaande appartementen aan de markt.

Het project is een samenwerking tussen de gemeente, woningcorporatie Westwaard Wonen en projectontwikkelaar BM Projectontwikkeling. De verkoop ligt in handen van makelaars Kooyman Eigen Huis en Waltmann & Co.

Meer informatie: www.demarktmeester.com

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.