Vermeende drugsdealer en -klanten aangehouden

30 september 2011

PAPENDRECHT - Een 44-jarige man uit Papendrecht is op 29 september aangehouden. De politie had informatie dat de man mogelijk dealde in harddrugs en besloot een onderzoek in te stellen. Daaruit bleek dat de verdachte vanuit een woning aan de Patrijsstraat regelmatig mensen over de vloer kreeg, die korte tijd bleven en vervolgens weer weggingen. Vier van hen werden dezelfde dag aangehouden op verdenking van het voorhanden hebben van harddrugs.

Bij hen werden ook daadwerkelijk gebruikershoeveelheden (vermoedelijke) harddrugs aangetroffen. Dit alles is in beslaggenomen en deze verdachten, een 28-jarige vrouw uit Papendrecht, een 26-jarige man uit Papendrecht, een 28-jarige man uit Dordrecht en een 25-jarige man uit Zwijndrecht, zijn na verhoor heengezonden. Daarna kwam de  vermeende dealer aan de beurt. Hij werd op de Jacob Catslaan aangehouden en is in verzekering gesteld. In de woning aan de Patrijsstraat werden verschillende pillen en poeders aangetroffen en in beslaggenomen.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.