Schrijftalent uit Papendrecht start met eenmanszaak DB Writing

26 september 2011
Schrijftalent uit Papendrecht start met eenmanszaak DB Writing

PAPENDRECHT - Daniëlle Baërda-de Snoo heeft de stap genomen en is onderneemster geworden. Bewezen talent, doorzettingsvermogen, creativiteit en jarenlange ervaring bij onder andere een Ambachtse multinational waren de juiste voedingsbodem voor de groei van een realiseerbaar plan: DB Writing. Daniëlle Beärda is met dit bedrijf vanaf heden operationeel als freelance tekstschrijfster in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken, alsmede omliggende provincies.

DB Writing levert diensten in de vorm van geschreven Nederlands- en Engelstalige communicatie. Voorbeelden zijn webcontent, SEO-teksten, brochureteksten, persberichten, (digitale) nieuwsbrieven, advertenties, handleidingen, beursgerelateerde teksten en brieven. Dienstbaarheid (nederigheid en het oog altijd gericht op de ander), betrouwbare dienstverlening op basis van eerlijk en open zakendoen karakteriseren deze nieuwe onderneming. DB Writing opereert binnen de zakelijke markt, voor zowel commerciële als niet-commerciële bedrijven, organisaties en instellingen.

Daniëlle Beärda groeit tot haar 22ste op in Papendrecht en begint in haar ouderlijk huis erg jong met schrijven. Dit neemt al in haar tienerjaren serieuze vormen aan. Bij deelname aan schrijfwedstrijden na haar twintigste wint ze meer dan eens en ze eindigt hoe dan ook in de top. Bij multinational Bolidt Kunststoftoepassing BV in Hendrik-Ido-Ambacht, waar ze inmiddels woont, bewijst ze zich ook commercieel een creatief talent. Beärda: ‘Het was fantastisch om bij een vooraanstaande, pionerende en internationale onderneming als Bolidt de kans te krijgen mezelf creatief, zakelijk en commercieel te ontwikkelen, iets dat in de praktijk ook zichtbaar gebeurde. Dit, samen met hoge en winnende scores bij schrijfwedstrijden waren allang geen antwoord meer op de vraag of ik kon schrijven, maar het laatste duwtje in de rug om het voor mij allang bevestigde aanwezige talent en de opgedane ervaring anders te gaan inzetten. Zelfstandig, vanuit een eigen visie.’

Meer informatie op www.dbwriting.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.