PKC wint van OVVO

26 september 2011

PAPENDRECHT - Op zaterdag 24 september speelde PKC een uitwedstrijd tegen OVVO.

In Maarssen had men speciaal voor deze middag een nieuw scorebord in bedrijf genomen, met de hoop daardoor tot een stunt te kunnen komen in "de kraker" tegen PKC. 
 
Na driekwart van de wedstrijd achter OVVO te hebben aangelopen, ging de overwinning in de slotfase toch naar de Papendrechters. Na een 9-9 ruststand liep OVVO even weg naar 12-9, maar PKC trok snel gelijk bij 15-15. Daarna waren het de Papendrechters die het voortouw namen en in de slotfase van deze wedstrijd de ploeg uit Maarssen niet meer toe score liet komen. Eindstand: 16-20.
 
Doordat TOP van Dalto verloor, bleek deze overwinning nog eens van extra waarde. Het punt voorsprong op de Sassenheimers kan immers doorslaggevend gaan worden in het vervolg van de competitie.
 
Het was een mooie zaterdag, niet alleen door het weer, maar ook door de uitslagen van PKC. Bijna alle selectieteams, behoudens de E1 dat gelijk speelde en PKC4 dat verloor, wisten de winst te behouden.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.