Herfstmarkt bij het Palet groot succes

18 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Zaterdag 17 september j.l. werd de jaarlijkse herfstmarkt in de tuin van het appartementengebouw Het Palet aan de Vincent van Goghlaan in Papendrecht gehouden. Deze markt wordt samen met vrijwilligers, georganiseerd door de bewoners met een lichamelijke beperking, die de benedenverdieping bewonen.

De opbrengst op deze stralende dag was 2500 EURO, een geweldig resultaat.
De opbrengst is bestemd voor vervanging van dure huishoudelijke apparaten, zoals de wasmachine etc.
De bewoners willen op deze manier alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken.
Zonder inzet van vrijwilligers en zonder bijdragen van sponsoren zou dit resultaat niet zijn behaald.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.