Lastpakken aangehouden

17 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Twee mannen van 18 en 21 jaar uit Papendrecht zijn op 17 september rond 01.45 uur op de Meent aangehouden. Agenten waren daar na een melding van een ruzie, maar daar bleek geen sprake van te zijn. Wel was er een groepje luidruchtige jongeren aanwezig, van wie één direct lastig werd toen hij agenten zag arriveren. Zo zette deze 21-jarige man zijn fiets voor het portier van de politieauto, zodat de agent moeilijk kon uitstappen en  wilde hij geen ID-bewijs laten zien. Daarop werd hij aangehouden. Daar waren de andere jongeren het niet mee eens, want die kwamen zich ermee bemoeien. Eén van hen wilde de aanhouding van de 21-jarige belemmeren en werd ook aangehouden. Bij beide aanhoudingen verzetten de mannen zich hevig en moest gepast geweld gebruikt worden om hen rustig te krijgen. Beide mannen zijn ingesloten.

Kort daarna werden ook een 47-jarige man uit Papendrecht en een 22-jarige plaatsgenote aangehouden. Agenten die op het Achterom reden, kwamen de twee daar tegen en kregen de indruk dat beiden iets tegen hen wilde zeggen of vragen. In plaats daarvan werd de man direct lastig en begon hij van alles tegen de agenten te roepen. Toen deze hem verzochten naar huis te gaan en de man de juiste richting op duwde, werd de man nog bozer en begon hij te schelden. Daarop werd hij aangehouden. De vrouw vond het kennelijk allemaal erg spannend want van alle opwinding viel ze flauw. Binnen de kortste keren kwam ze weer bij en ze begon
meteen te schelden en te schoppen. Ook spuugde ze naar een agente . Ook zij kon daarop mee naar het bureau. Ook deze verdachten zijn ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.