Fietser gewond na aanrijding: politie zoekt getuigen

17 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 14-jarige fietser uit Alblasserdam is op 16 september gewond geraakt, nadat hij rond 16.35 uur op het Oostpad door een scooterbestuurder werd aangereden. Ter hoogte van de atletiekvereniging haalde de scooter een aantal fietsers in en raakte daarbij de 14-jarige die vervolgens de fietsster naast hem raakte, waardoor ook zij te val kwam. De scooterbestuurder stopte om te vragen hoe het met de jongen ging, die als antwoord gaf dat het goed ging. Daarop reed de scooterbestuurder weg. Thuis bleek de jongen toch verwondingen te hebben en bleek dat hij naar de dokter moest. De politie zoekt getuigen en vraagt hen te bellen met 0900-8844 (lokaal tarief). Ook komt de politie graag in contact met de scooterbestuurder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.