10.000 euro voor project Oekraine

16 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - In april van dit jaar richtten Jan en Marja Verschoor-Meijers uit Papendrecht Stichting Traveling Light op. De Stichting stelt zich ten doel praktische hulp, financiële steun en geestelijke hulp te bieden aan bestaande Christelijke organisaties en gemeenschappen in Europa en rondom de Middellandse Zee. Traveling Light wil voornamelijk kleinschalige projecten, die ter plaatse door de lokale bevolking zijn gestart, steunen.

Inmiddels heeft de Stichting een gift van 10.000 euro kunnen schenken aan Teen Challenge Oekraine.Het bedrag zal worden gebruikt voor de aankoop van een huis in Onyfrievka dat dienst zal gaan doen als zorgboerderij voor mannen die verslaving de rug toe willen keren. Ook is er een bedrag van 3.000 euro geschonken aan een voedselbank in Netanya, Israel.

Behalve een goede maaltijd en kleding kunnen daklozen, armen, ouderen en hulpbehoevenden daar ook het evangelie meekrijgen. Momenteel zamelt de Stichting geld in voor een opvanghuis voor misbruikte vrouwen in Arad, Israel. Meer informatie is te vinden op www.traveling-light.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.