Tweetal aangehouden voor winkeldiefstal

13 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagmiddag 12 september een 55-jarige vrouw uit Rotterdam en een 57-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Een medewerker zag hoe het tweetal bij een winkel voor huishoudelijke artikelen in een winkelcentrum aan de Jan van Goijenstraat diverse producten in een tas stak en zonder te betalen de winkel verliet. De medewerker belde hierop de politie die in de omgeving van de winkel op zoek ging naar het duo. Agenten troffen de vrouwen even verderop in het winkelcentrum aan en hielden hen aan. De vrouwen zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.