Jaarlijkse voetbaltoernooi Missie Oost is een blijvertje

12 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op vrijdag 9 september organiseerde Teus Donk en Karel van Dalen namens Missie Oost van Hervormd Papendrecht het jaarlijkse voetbaltoernooi in het Vijverpark.
Dergelijke toernooien zijn al enkele keren eerder georganiseerd en het bleek elke keer een groot succes te zijn.
Ook deze keer kwamen veel jongeren van verschillende afkomst op het toernooi af.

Het gaat de organisatie niet alleen om voetbal, want er is ook alle gelegenheid voor de jongeren om lekker te ‘chillen’ of om andere jongeren uit de wijk te ontmoeten. Ondanks de dreigende lucht bleef het de hele avond droog en zat de sportieve sfeer er goed in. Wil je meer weten over het voetbalteam van Missie Oost kijk dan op hun Hyves pagina http://missie-oost.hyves.nl

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.