Man gewond bij eenzijdig ongeval

11 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 20-jarige scooterbestuurder uit Dordrecht is op 11 september gewond geraakt toen hij rond 03.30 uur op het fietspad langs de N3 onderuit ging. De man raakte gewond aan zijn hoofd en been en was niet aanspreekbaar. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij is behandeld en waar uit nader onderzoek verder niets bijzonders naar voren kwam. Mogelijk had de man wel gedronken en/of drugs gebruikt. Van hem is bloed afgenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.