Dames VV Papendrecht sprokkelen de puntjes bij elkaar in de tweede klasse

11 september 2011 door Ad van Herk
Dames VV Papendrecht sprokkelen de puntjes bij elkaar in de tweede klasse

PAPENDRECHT - De dames 1 van vv Papendrecht komen dit seizoen uit in de tweede klasse West II en moesten na het 2 - 2 gelijkspel van vorige week nu uit naar Ter Leede Dames 3. Daar deden de dames niet onder voor de tegenstander. Beide keepsters hebben uitstekend gespeeld vooral in de eerste helft heeft keepster Kim Braat Papendrecht op de been gehouden.

In de tweede helft drong Papendrecht meer aan en had Veronica Hagenbeek de winnende goal op haar voet echter redde de keepster van Ter Leede wederom. Desalniettemin een uitstekend begin in de tweede klasse waar de dames zeker niet onder doen en hun puntjes vast bij elkaar gaan sprokkelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.