Onweer levert fraai schouwspel op (update)

11 september 2011 door Ad van Herk
Onweer levert fraai schouwspel op (update)

PAPENDRECHT - Op zaterdagavond 10 september was de hemel boven Papendrecht bijna non-stop verlicht door het extreme onweer. Dit levert natuurlijk een spectaculair schouwspel op. Het KNMI telde meer dan 800 bliksemontladingen per 5 minuten. Deze fraaie foto van Pieter van den Berg is genomen vanaf de Pelsertflat met zicht op rivier De Noord.

De foto hieronder is genomen door Sebastiaan Terlouw (met gezicht op Dordrecht)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.