Vijf voertuigen botsen op elkaar

10 september 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op het kruispunt N3/A15 bij Papendrecht zijn vrijdag rond de avond vijf auto’s op elkaar gebotst. Een 59-jarige man uit Wijngaarden reed met zijn auto en aanhanger de kruising op bij groen licht. Door drukte was het verkeer op de kruising tot stilstand gekomen wat hij te laat zag. Een kop-staartbotsing was het gevolg. De inzittenden van alle auto’s (7 personen) werden door ambulancepersoneel nagekeken. 1 van hen werd voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De voertuigen raakten beschadigd, drie moesten er getakeld worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.