PKC wint derby tegen DeetosSnel

05 september 2011

PAPENDRECHT - PKC trof op zaterdag 3 september onder warme, benauwde omstandigheden, een uitwedstrijd in Dordrecht tegen DeetosSnel, direct dus een derby van de Drechtsteden. Suzanne Struik en Mady Tims ontbraken uit preventieve overwegingen in de opstelling, gezien het zware en intensieve programma van de internationals richting het WK later dit jaar. Het is een probleem waar meer ploegen mee te kampen hebben, wat ook tot de nodige discussies aanleiding geeft, omdat lang niet alle ploegen in de sterkst mogelijke opstelling zullen spelen.

DeetosSnel opende in de eerste aanval de score, maar daarna kon PKC in een kwartier tijd een voorsprong opbouwen naar 1-5. Hoewel DeetosSnel wel dichterbij probeerde te komen, wist PKC deze voorsprong de verdere wedstrijd te consolideren. Bij rust was het 6-8 in het voordeel van de Papendrechters.

Ook in de tweede helft kon DeetosSnel de achterstand niet meer om buigen. PKC won uiteindelijk met 14-18 en daarmee zijn de eerste punten van dit seizoen binnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.