Eerste winst voor Drechtstreek

04 september 2011 door Ad van Herk
Eerste winst voor Drechtstreek

PAPENDRECHT - In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen revancheerde Drechtstreek zich in en tegen Hardinxveld voor de pijnlijke nederlaag van het vorige seizoen. Al in de tweede minuut van de wedstrijd stond de 0-1 stand op het bord na een doelpunt van Chris Koremans. Hij verraste de verdediging van Hardinxveld volledig toen hij in zijn eentje door de verdedigingslinie heen kon lopen en hard kon uithalen. Hardinxveld kwam de schrik snel te boven en tijdens de eerste helft deden beide ploegen niet voor elkaar onder.

Er ontstonden kansen over en weer maar zowel de uitstekend keepende Marco van de Linden van Hardinxveld als de deels vernieuwde achterhoede van Drechtstreek hielden stand. De achterste linie van Drechtstreek maakte een zeer goede indruk. Zowel doelman Timo Epping als vooral Leon van Dalen en Erwin van der Heiden konden maar op weinig foutjes betrapt worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.