Kooyman Eigen Huis start met wekelijkse kinderrommelmarkt

31 augustus 2011
Kooyman Eigen Huis start met wekelijkse kinderrommelmarkt

PAPENDRECHT - Vanaf zaterdag 3 september organiseert makelaar Kooyman Eigen Huis in het souterrain van het Brederodehuis een de Brederodelaan een "Junior Vrijmarkt" tussen 11.00 en 15.00 uur.

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar uit Papendrecht en omgeving kunnen hier gratis hun speelgoed e.d. verkopen. Er zijn 16 stands beschikbaar. Standplaatsnummers zijn gratis af te halen bij het makelaarskantoor van Kooyman Eigen Huis. Wanneer alle nummers al zijn uitgegeven, kan men alvast een nummer voor de daaropvolgende week reserveren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.