Ongelukken op het Marktplein

30 augustus 2011

PAPENDRECHT - Het nieuwe Marktplein blijft de gemoederen bezig houden. Op dinsdag 30 augustus heeft het eerste serieuze ongeluk plaatsgevonden op het Marktplein.

Een mevrouw die de weekmarkt bezocht, viel door de ongelijkheid van het marktplein en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden.

Sinds de straat voor de nieuwe winkels onder de Marktflat is gelegd, zijn er verschillende hoogten, waardoor je ineens wat lager of ineens wat hoger stapt als je er geen erg in hebt.

Het is niet de eerste keer dat er iemand struikelt over die ongelijkheid. Aangezien de nieuwe inrichting van het Marktplein nog niet helemaal bekend is, zal deze situatie waarschijnlijk nog wel even voortduren.

Bij deze een oproep aan de gemeente om daar snel iets aan te doen voordat er nog meer ongelukken van komen. Er wonen veel ouderen aan en rond het Marktplein, voor wie het extra vervelend is om te vallen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.