Drie mannen aangehouden voor diefstal dankzij alerte getuige

27 augustus 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 augustus een 26-jarige man uit Zwijndrecht, een 20-jarige man uit Roosendaal en een 18-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor diefstal van een motor. Een oplettende getuige zag de drie mannen die nacht aan de Fazantenstraat een motor in een busje laden, waarna ze er met het busje vandoor gingen. De getuige belde hierop de politie die met meerdere eenheden naar het voertuig uitkeek.  Aan de Noordhoek zagen agenten het busje rijden, met daarachter een personenauto die vermoedelijk bij het gezelschap hoorde. De beide voertuigen zijn hierop staande gehouden. Bij het controleren van het busje, troffen de agenten inderdaad de moto aan die was weggenomen. Hierop zijn de drie mannen die in het busje en de auto zaten aangehouden. Het drietal is voor verhoor meegenomen naar het bureau. De eigenaar van de motor heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.