Graffitispuiter aangehouden langs A15

27 augustus 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 23-jarige man uit Papendrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 augustus aangehouden voor het spuiten van graffiti. De politie kreeg die nacht een melding dat een manspersoon graffiti aan het spuiten was op een geluidswal langs de A15. Agenten gingen hierop ter plaatse en zagen de man aan het werk. Bij het zien van de agenten zette de man het plots op een lopen en probeerde er vandoor te gaan. De agenten zetten hierop de achtervolging in en vonden de man even verderop in de bossages. De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De volgende ochtend is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op. De spuitbussen zijn in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.