Excelsior start nieuw seizoen en zamelt spullen in voor grootse rommelmarkt

23 augustus 2011 door Ellen Verdoorn

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht is deze week het nieuwe muzikale seizoen gestart. De repetities van het orkest, het Klein Orkest (opleidingsorkest) en de slagwerkgroep zijn weer begonnen en ook diverse muzieklessen zijn weer van start gegaan.

Excelsior is een gezellige vereniging met jaarlijks vele activiteiten en concerten met uiteenlopende muziekstijlen. Jong en oud zijn van harte welkom voor een bezoek aan het verenigingsgebouw tijdens de repetitieavonden op dinsdag (Klein Orkest, 19.30 – 21.00 uur), donderdag (orkest, 19.30 – 22.00 uur) en vrijdag (slagwerkgroep, 19.45 – 21.00 uur). Of maak even een afspraak via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Rommelmarkt en inzameling spullen
Op zaterdag 10 september as. zal bij Excelsior weer de jaarlijkse rommelmarkt / fancy fair worden gehouden, altijd een grootse en gezellige happening. Al sinds de 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op deze rommelmarkt te koop aan. Heeft u bruikbare spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u die op zaterdag 3 september  tussen 10.00 en 12.00 uur bij Excelsior afgeven, op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. Op deze locatie zal ook de rommelmarkt worden gehouden.

 

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld.

Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.