Automobilist aangehouden na zoektocht

20 augustus 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 28-jarige man uit Papendrecht is na een zoektocht aangehouden. Agenten zagen op zaterdag 20 augustus 2011 rond 02.15 uur een auto rijden die een defecte koplamp had. Dat was in de Douwes Dekkerlaan in Papendrecht. De auto gaf eerst richting naar links aan maar reed plotseling rechtdoor de Rembrandtlaan op. De agenten gingen achter de auto aan die snelheid verhoogde. Op de Vondellaan stopte het voertuig en de bestuurder rende weg. Er stapten nog een man en vrouw uit. Deze vrouw vertelde dat zij niet wist wie de bestuurder was. De politie begon een onderzoek met als resultaat de aanhouding. De verdachte ontkende dat hij de auto had bestuurd. Hij was onder invloed van alcohol en de politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.