Marktplein wordt autovrij

02 augustus 2011
Marktplein wordt autovrij

PAPENDRECHT - Vanaf 29 augustus 2011 (week 35) is het gehele marktplein autovrij. De uitritconstructies worden opgeheven, de blauwe strepen worden verwijderd en het straatmeubilair wordt geplaatst.

De fietsenstalling wordt tijdelijk verplaatst naar de zuidoosthoek van het marktplein. Hierdoor krijgt de weekmarkt een andere indeling. Van 15 augustus tot 22 augustus (week 33) kunt u geen gebruik maken van de bewaakte fietsenstalling.

De aanwezige parkeerplaatsen in de omgeving van het plein blijven verder gehandhaafd voor mensen met een fysieke beperking en de weg voor het gemeentehuis blijft bereikbaar voor het laden en lossen van goederen voor de winkels in het huidige ‘Van der Kevie’-pand.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.