Verplaatsing fietsenstalling bijna klaar

19 augustus 2011
Verplaatsing fietsenstalling bijna klaar

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 22 augustus kan de bewaakte fietsenstalling weer gebruikt worden. De verplaatsing naar de zuidoosthoek van het marktplein is afgerond. De weekmarkt krijgt voortaan een andere indeling.

Vanaf 29 augustus 2011 (week 35) is het gehele marktplein autovrij. De uitritconstructies worden opgeheven, de blauwe strepen worden verwijderd en er wordt straatmeubilair geplaatst.

De aanwezige parkeerplaatsen in de omgeving van het plein blijven verder gehandhaafd voor mensen met een fysieke beperking en de weg voor het gemeentehuis blijft bereikbaar voor het laden en lossen van goederen voor de winkels in het huidige ‘Van der Kevie’-pand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.