Clubkampioenschappen PTC en Open huis

15 augustus 2011
Clubkampioenschappen PTC en Open huis

PAPENDRECHT - Vanaf zaterdag 20 augustus tot en met 4 september vinden de jaarlijkse PTC Tennis clubkampioenschappen plaats.
Traditie getrouw wordt er wederom onderling gestreden om de hoogste eer van de club op alle niveau’s.
Twee weken lang zal er elke avond en het gehele weekend getennist worden. Op zondag 4 september worden de finales gespeeld.

Als aftrap van de clubkampioenschappen houdt PTC op zondagmiddag 21 augustus vanaf 14.00u houdt PTC open huis waarbij iedereen vrijblijvend kennis te maken met de tennissport en ook vooral de gezelligheid van PTC.

Op die dag zullen clubleden een exclusieve thee party presenteren. Bezoekers kunnen onder het genot van diverse exotische theesoorten, hartige taarten, gebak, scones, sandwiches en dergelijke genieten van de onderlinge strijd van de clubleden.

Gedurende de toernooiweken zullen er ook nog andere activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud die deels, zoals gebruikelijk, een culinair karakter hebben.

Meer informatie over  PTC kunt u vinden op www.ptc-papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.