Asfalteringswerkzaamheden Kennedylaan en Platanenlaan

15 augustus 2011
Asfalteringswerkzaamheden Kennedylaan en Platanenlaan

PAPENDRECHT - Om de asfaltwegen binnen Papendrecht in goede staat te houden, worden in week 35 asfaltwerkzaamheden op de Kennedylaan en Platanenlaan uitgevoerd. Om precies te zijn in de nacht van dinsdag 30 augustus op woensdag 31 augustus, met een eventuele uitloop naar de nacht van woensdag op donderdag. Tijdens deze werkzaamheden, die aansluitend aan elkaar plaatsvinden, zijn de betreffende wegen niet begaanbaar en zal het verkeer worden omgeleid. De omleidingen worden met borden aangegeven.

De gemeente streeft ernaar om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor weggebruikers en inwoners. Desondanks is enige overlast helaas niet te vermijden. Voorafgaand aan de asfaltwerkzaamheden zullen beide wegen worden gereinigd. Hierbij zal de hinder voor het verkeer minimaal zijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.