Papa-mama.nl viert 5-jarig bestaan

13 augustus 2011
Papa-mama.nl viert 5-jarig bestaan

PAPENDRECHT - De Papendrechtse webwinkel papa-mama.nl vierde op zaterdag 13 augustus haar 5-jarig bestaan, samen met haar doelgroep. Alle kinderen van Papendrecht waren uitgenodigd op het feest, dat werd gehouden in Speeltuinvereniging De Wipwap. Helaas was het weer niet al te best, maar toch wisten heel wat kinderen met hun ouders de Wipwap te vinden.

Linda Korteland (zie foto) is de drijvende kracht achter papa-mama.nl. Ze heefts vorig jaar ook nog de webwinkel hoeksteentje.nl gestart, dat zo'n beetje alles wat met Lego te maken heeft verkoopt. Zo heeft ze ook bedtrekovertrekken, melkflessen, brooddoosjes etc. van Lego in haar assortiment.

Kinderen kregen deze middag een snoepkaart, konden geschminkt worden, konden kleuren en spelen met allerlei speelgoed dat ze op haar webshop verkoopt. Aan het einde van het feest kregen de kinderen nog een "aardig geitje" zoals ze dat noemde mee, dat kinderen zelf konden uitkiezen uit een grote bak. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.