Postcodeprijs 3351

09 augustus 2011 door Ad van Herk
Postcodeprijs 3351

PAPENDRECHT - De IJsprijs van de Nationale Postcode Loterij is deze keer gevallen in Papendrecht. Alle inwoners van Papendrecht die in de junitrekking meespeelden met hun viercijferige wijkcode 3351 vallen in de prijzen.
 
In totaal gaat het om 2434 winnende loten. De inwoners van Papendrecht ontvangen per lot een Ben & Jerry"s ijsbeker. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen op een locatie bij hen in de buurt. Van de opbrengst van de Postcode Loterij is 50 procent bestemd voor het goede doel.
 
Dankzij 2,5 miljoen deelnemers aan de Postcode Loterij is er in 2010 een bedrag van ruim 270 miljoen euro verdeeld over 81 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: Unicef, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting Doen. Ook Ben & Jerry"s laat al jarenlang een sociaal gezicht zien door continu initiatieven te ontwikkelen om de wereld te verbeteren. Per verkochte ijsbeker "Peace of Strawberry Cheese Cake" doneert Ben & Jerry"s 0,25 eurocent aan War Child.
 

Foto: Pieter vd Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.