Zwemfestijn valt in het water

04 augustus 2011 door Ad van Herk
Zwemfestijn valt in het water

PAPENDRECHT - Jammer, jammer, jammer, het geplande zwemfestijn wat werd georganiseerd door Woonkracht10 en de medewerkers van wijkcentrum Bij Bosshardt is door de slechte weersvooruitzichten uit veiligheid afgeblazen.
 
In plaats daarvan is er een gezellige middag georganiseerd in wijkcentrum Bij Bosshardt en konden de kinderen knutselen, buiten spelen of lekker op de Playstation een game spelen. Ondanks dat de kinderen het erg jammer vonden dat het zwemmen niet doorging hebben ze zich toch prima vermaakt en hebben ze ook de beloofde broodjes knakworst gehad en een leuke tas met inhoud van Woonkracht10.
 
Aan het einde van de middag hebben Pieter van den Berg en Marco Oudshoorn beloofd het goed te maken door in de herfst vakantie alsnog met de kinderen te gaan zwemmen in het binnenbad van zwembad de Hooght. Met deze belofte is een toch nog zeer leuke middag afgesloten en vertrokken de kinderen in jubelstemming naar huis.

Foto: Pieter vd Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.