Bristol als eerste open aan Marktplein

03 augustus 2011
Bristol als eerste open aan Marktplein

PAPENDRECHT - Met 1100 vierkante meter winkeloppervlak is de nieuwe Bristol één van de grotere winkels in Papendrecht. Donderdag gaat de zaak, als eerste in het nieuwe rijtje winkels langs het Marktplein, open voor het publiek.

Enkele dagen voordat het zover is, wordt er nog hard gewerkt door de acht vaste medewerkers van de prijsvechter op het gebied van schoenen, kleding en sportartikelen. De winkel heeft een frisse uitstraling die geheel aangepast is aan deze tijd. Door middel van een verdeling in kleuren wordt al snel duidelijk in welke afdeling de klant zich bevindt. Er zijn vier kleuren voor kinderkleding, kleding voor dames en kleding voor heren en sportkleding. Het 130e filiaal van Bristol in Nederland heeft een zogenaamde industriële look gekregen, met veel visuals.

Wie benieuwd is wat dat inhoudt, kan op donderdag 4 augustus vanaf 09.00 uur terecht in de winkel aan het Marktplein. De officiële opening wordt verricht door districtsmanager Philip Kouwenhoven. Hij benadrukt dat Bristol bewust heeft gekozen voor Papendrecht. “Hier zitten nog niet veel kleding- en schoenenwinkels in het lagere segment en het middensegment, en daar mikken wij juist op.”
Hij omschrijft Bristol als een familiewinkel voor iedereen. “Wij zijn geen trendsetters, maar trendvolgers, met leuke mode-artikelen voor lage prijzen. De grootste discounter van Nederland op het gebied van schoenen, kleding en sport.”

De Papendrechtse vestiging gaat in Mary Put een door de wol geverfde bedrijfsleidster krijgen. Ze heeft 25 jaar ervaring opgedaan binnen het bedrijf en werkte de laatste jaren in de Bristol in Gorinchem. “Ik hoorde dat het hier open zou gaan en heb me ingeschreven. Gelukkig heb ik de ruimte gekregen om in Papendrecht  aan de slag te gaan. Samen met een nieuw team een nieuwe uitdaging aangaan, dat is heel leuk!” Mary (links op de foto), wordt bijgestaan door: zittend v.l.n.r. Vinod, Claudia en Anouk en staand v.l.n.r. (naast Mary) Chris, Arno, Daniëlle en Jeanine.

Bristol Papendrecht start met enkele aantrekkelijke openingsaanbiedingen, met van donderdag tot en met zaterdag 20 procent korting op de nieuwe najaarscollectie, en de actie ‘3 halen 2 betalen’ op de afgeprijsde opruimingsartikelen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.