Inzittenden auto aangehouden

03 augustus 2011

PAPENDRECHT - Agenten hebben de twee inzittenden van een auto aangehouden. Deze auto reeds op woensdag 3 augustus 2011 rond 01.40 uur over de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht.

De achterruit was met plastic afgedekt. De politiemensen controleerden het voertuig. Voorin lag al een klein mes. In de kofferbak lagen een aantal jerrycans en een gele slang. Naast de vaten vonden de politiemensen ook een breekijzer. Hierop namen de agenten de twee mannen van 27 en 29 jaar zonder bekende woonplaats mee.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.