Stroomstootwapen gevonden in auto

03 augustus 2011

PAPENDRECHT - Bij een controle hebben agenten in een auto een stroomstootwapen en breekijzer gevonden. De politiemensen zetten op woensdag 3 augustus 2011 omstreeks 05.30 uur een auto aan de kant op de N3 in Papendrecht. Ze deden dat omdat de zijruiten van het voertuig zeer donker getint waren.

De 27-jarige autobestuurder uit Deventer vertelde dat hij niet wist dat hij zijn ruiten zo mocht afdekken. De politie nam het stroomstootwapen en breekijzer in beslag. Voordat de verdachte weer weg mocht rijden bij het bureau moest hij eerst de folie van zijn auto afhalen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.