Meester Ricardo van de Viermaster getrouwd

01 augustus 2011 door Ad van Herk
Meester Ricardo van  de Viermaster getrouwd

PAPENDRECHT - Tussen alle regenachtige dagen door is meester Ricardo van OBS DeViermaster op die ene, zonnige dag in juli getrouwd met zijn Daniëlle. Op vrijdagmiddag 15 juli waren een groot aantal van zijn oud-leerlingen naar Nieuwpoort getogen om het bruidspaar met hun aanwezigheid (en uiteraard met bogen) te verrassen.

De plechtigheid begon met een filmpje waarop alle kinderen van de ‘oude’ groep 8 te zien waren met een persoonlijke boodschap voor hun  meester en zijn bruid. Bij elke boodschap hoorde een cadeautje, welke die middag aan het bruidspaar werd overhandigd. Meester Ricardo en Daniëlle kunnen terugkijken op een geslaagde en heel gezellige middag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.