Geen straatmuzikanten in gedeelte centrum

29 juli 2011

PAPENDRECHT - De gemeente heeft een aanwijzingsbesluit genomen waarin is bepaald dat voor een gedeelte van het gebied Centrum/De Meent een verbod geldt om als straatmuzikant op te treden. In het besluit is omschreven om welk gebied het gaat. Het besluit geldt van 23 juli tot en met 30 september 2011.

Omwonenden en bedrijven in het centrum gaven bij de gemeente herhaaldelijk aan geluidsoverlast te ervaren van de muzikanten die lange tijd op dezelfde plek spelen. Verzoeken om niet langer dan een half uur op dezelfde plek te spelen leverden niet het gewenste effect op.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.