Automobilist loopt weg na ongeval

25 juli 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een autobestuurder is na een ongeval in Papendrecht weggelopen. Een auto vloog op maandag 25 juli 2011 rond 01.45 uit de bocht. Dat gebeurde bij de oprit van de N3 met de rijksweg A15 in de richting van Sliedrecht. Het voertuig eindigde tegen een paal. De bestuurder stapte uit en ging weg. Agenten zochten nog in de omgeving maar vonden hem niet. Hierna gingen ze aan de deur bij de 41-jarige eigenaar uit Sliedrecht van de auto. Deze deed de deur open en zei direct dat een ander de aanrijding had veroorzaakt. Politiemensen hielden de verdachte aan. Hij was onder invloed van alcohol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.