Groep mishandelt man

24 juli 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een groep van ongeveer zes personen hebben een 40-jarige man uit Oud-Alblas mishandeld. Hij liep letsel op boven zijn oog en had een aantal steekverwondingen onderaan zijn rug. Na behandeling in het ziekenhuis mocht het slachtoffer naar huis. Het incident gebeurde op zaterdag 23 juli 2011 rond 02.40 uur op de Eilandstraat in Papendrecht. Het slachtoffer liep daar met zijn vrouw en twee kinderen. Vanuit de groep riepen mensen wat naar hen waarop de man reageerde. Hierna mishandelden de verdachten hem. De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben en vraagt hen te bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.