Kunstzinnige service bij BonBon Partyservcie

22 juli 2011
Kunstzinnige service bij BonBon Partyservcie

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Het is nu komkommertijd en als redactie zoek je dan toch naar nieuws. Zo viel ons oog op het volgende en konden we een glimlach niet onderdrukken.

Het cateringbedrijf BonBonpartyservice aan de Van Hennaertweg 3 (op de grens van Alblasserdam/Papendrecht) heeft op de gevel bij haar bedrijfsnaam de letter "P" verloren. Het bedrijf lijkt nu even op een kunstzinnige toer gezien haar "nieuwe" gevelnaam...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.