Wethouder bezoekt nieuw onderkomen slagerij Vis

21 juli 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Wethouder Richard Korteland van economisch beleid en werkgelegenheid bezocht vorige week Slagerij Vis in het nieuwe pand aan de Brederodelaan. Hij werd ontvangen door Erik Vis. Bijzonder is dat de slagerij de ingang van het pand deelt met bakkerij Vlot. De wethouder was onder de indruk van deze unieke combinatie.

Eén keer per maand bezoekt wethouder Korteland een Papendrechts bedrijf om meer te weten te komen over wat er speelt in het Papendrechtse bedrijfsleven. De kennismaking en informatie-uitwisseling worden door de gemeente en door het bedrijfsleven als nuttig ervaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.