Politie zoekt getuigen van woningoverval

11 juni 2011
Politie zoekt getuigen van woningoverval

PAPENDRECHT - Een 61-jarige man uit Papendrecht en zijn 60-jarige echtgenote zijn op 10 juni slachtoffer geworden van een overval in hun woning aan de P.S. Gerbrandystraat. Rond 18.45 uur kwam bij de politie de melding van een onwelwording binnen, maar ter plaatse bleek dat het geen onwelwording, maar een overval betrof. Hoe laat deze precies heeft plaatsgevonden, is nog niet bekend.

Twee daders drongen de woning binnen en gingen er met een kluis vandoor. De bewoners raakten gewond en moesten zich in het ziekenhuis laten behandelen. Zij zijn inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De daders gingen er te voet in onbekende richting vandoor. De politie houdt er rekening mee dat ze in de directe omgeving in een vervoermiddel zijn gestapt.

Na de melding verstuurde de politie een sms-alert die twee mogelijke getuigen opleverde. De politie blijft op zoek naar getuigen en vraagt degenen met wie ze nog niet gesproken heeft  te bellen. Dat kan op 0900-8844 (lokaal) en anoniem op 0800-7000 (gratis).
 

foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.