Woningoverval Papendrecht in Opsporing Verzocht

19 juli 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De overval op een echtpaar in hun woning aan de P.S. Gerbrandystraat in Papendrecht op 10 juni 2011 komt aanstaande dinsdag 19 juli 2011 in het TV-programma Opsporing Verzocht. Tijdens de uitzending wordt een reconstructie getoond en zullen bewakingsbeelden worden getoond van personen die vermoedelijk betrokken zijn geweest bij de overval.

Op 10 juni kwam rond 18.45 uur bij de politie de melding van een onwelwording op de P.S. Gerbrandystraat binnen. Ter plaatse gekomen bleek het echter niet om een onwelwording te gaan, maar om een woningoverval. Twee daders drongen de woning van een 62-jarige man en zijn 60-jarige echtgenote binnen, bonden de bewoners vast en mishandelden het echtpaar. Daarbij raakten de bewoners dermate gewond dat zij zich in het ziekenhuis moesten laten behandelen. De daders namen een kluis uit de woning mee en gingen er vervolgens te voet in onbekende richting vandoor. De politie houdt er rekening mee dat ze in de directe omgeving in een vervoermiddel zijn gestapt.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek naar de overval gestart, waarbij eerder ook in Opsporing Verzocht een oproep werd gedaan voor getuigen van de overval. Dit leverde enkele tips op, maar heeft nog niet geleid tot aanhouding van de overvallers. De politie blijft op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de overval en vraagt mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek te bellen. Dat kan op 0900-8844 (lokaal tarief) en anoniem op 0800-7000 (gratis).

Opsporing Verzocht is op dinsdag 19 juli 2011 te zien op Nederland 1 en begint om ongeveer 21.20 uur. De herhaling is op woensdag 20 juli 2011, maar dan op Nederland 2. De herhaling begint om ongeveer 13.20 uur.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.