Snorfietser rijdt tegen geparkeerde aanhangwagen

16 juli 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 57-jarige man uit Sliedrecht is vrijdagavond met zijn snorfiets tegen een aanhangwagen gereden die langs de rijbaan geparkeerd stond. Dit gebeurde op het Bosch in Papendrecht. De man liep verwondingen op aan arm, hand en hoofd en werd door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis. De aanhangwagen bleef onbeschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.