Aanrijding tussen motor en fietser

16 juli 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op de Matenasche Scheidkade in Papendrecht heeft vrijdag einde middag een aanrijding plaatsgehad tussen een motorrijder en een fietser. Beiden reden op dezelfde rijbaan in dezelfde richting.

De motorrijder – een 68-jarige man uit Papendrecht – wilde de fietser – een 58-jarige vrouw uit Wijngaarden – inhalen maar op dat moment sloeg zij linksaf zonder richting aan te geven. Het gevolg was dat de motorrijder de fietser schepte. De vrouw werd met nekklachten door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De motorrijder had wat verwondingen aan zijn arm en werd daarvoor behandeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.