Stichting welzijn ouderen, gewijzigde openingstijden zomerperiode

04 juli 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 11 juli is Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur. Het kantoor is de rest van de middag gesloten. Dringende zaken kunt u ’s middags inspreken op het telefonisch antwoordapparaat. U wordt in dat geval dezelfde dag teruggebeld. De SWOP is bereikbaar via telefoonnummer 078-6154741.
Voor hulp en vragen over wonen, zorg en welzijn kunt u zonder afspraak op het spreekuur van onze ouderenadviseur terecht. Het spreekuur is op maandag en dinsdag tussen 9.30 – 11.30 uur. Voor een afspraak op een ander moment  kunt u ook tijdens het spreekuur contact opnemen met de ouderenadviseur, 078–6410310.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.