Des 72 wint een AED

27 juni 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - DES ’72 krijgt een AED van de Rabobank Drechtsteden. Een aantal verenigingen uit de Drechtsteden hebben zo’n AED gewonnen DES ’72 is er daar één van. Straks kan deze vereniging ook mensen helpen met hartproblemen, maar natuurlijk hoopt men het nooit nodig te hebben.

Tevens kunnen 6 personen een opleiding volgen, 3 jaar lang, 1x per jaar.De vereniging zoekt hiervoor het liefst personen die vaak op zaterdag en zondag bij de handbal te vinden zijn en het liefst personen met een EHBO diploma of medische achtergrond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.