Powerpark overwint de regen

27 juni 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 25 juni, was het Vondelpark voor de 11de keer de locatie voor het jaarlijkse familie-festival PowerPark. Helaas werkte het weer helemaal niet mee waardoor het middagprogramma te maken had met regen, regen en nog eens regen. Rond de 500 bezoekers kwamen desondanks naar het park en konden daar genieten van het podiumprogramma (met o.a. optredens en demo’s van SWAY, Physique en Taekwondo) en talloze gave doe-dingen op het veld (zoals bungyjump, klimtoren, treintje en graffiti spuiten) georganiseerd door papendrechtse verenigingen.

Toen de avond aanbrak werd het uiteindelijk droog en kon het avondprogramma (vooral voor jongeren georganiseerd) starten. Vooral de optredens van Kleine Viezerik en DJ Irwan konden rekenen op enthousiaste reacties van het publiek (ruim 1000 bezoekers).
En zo werd het festival toch nog een succes en wint PowerPark altijd (uiteindelijk)!

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.