Familietournooi bij DES'72

15 juni 2011 door Ad van Herk
Familietournooi bij DES'72

PAPENDRECHT - Afgelopen eerste Pinksterdag was het weer zover het familietoernooi van Des'72. s'Ochtends om 9 uur waren de meeste deelnemers aanwezig zodat om half tien het feest kon beginnen. De hele dag werden er wedstrijden gespeeld en gestreden om de eerste prijs. Er is heel erg veel gelachen en gepraat, ook de broodjes hamburgers vonden gretig aftrek.

Na de laatste wedstrijd was het een hoop rekenen en denken om de finale wedstrijden te bepalen en vooral van een scheidsrechter te voorzien. Na de finale's was het duidelijk dat de Kraaijeveldjes weer gewonnen hadden en dat succes verzekerd als 16'e geëindigd zijn.

Snel werd alles in touw gebracht om de barbeknoei in gang te zetten, alles liep voorspoedig door de vele hulp totdat het duidelijk werd dat er nog een aantal onderdelen van de barbecue bij iemand in de auto lagen die heerlijk stond te douchen. Na snel afdrogen is alles toch nog goed gekomen en werden al snel de hamburgers speklapjes en schaschlick's opgepeuzeld.

Toen bij iedereen het eten wat was gezakt ging het feest verder tot in de kleine uurtjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.