Hennepkwekerij ontdekt in woning

11 juni 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - In de Meeuwenstraat in Papendrecht is donderdag 9 juni een hennepkwekerij aangetroffen. De politie ging af op een melding van stankoverlast. Er werd een wietlucht geroken. Agenten werden in de woning toegelaten waar een kwekerij werd aangetroffen. Er werden ruim 200 planten aangetroffen. De kwekerij is ontmanteld en de planten zijn in beslaggenomen en vernietigd. In de woning waren drie mannen aanwezig die zijn aangehouden. Het gaat om drie mannen van 22, 23 en 24 jaar uit Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.